Aankleding van de school

Op school is onze identiteit zichtbaar en merkbaar, onder andere via symbolen.

Bij de bouw van de school heeft de toenmalige directeur in het bijzijn van de leerlingen en anderen een Bijbel in het fundament gelegd. Dit symboliseert dat Gods woord het fundament van de school is.

Ook is er een steen in de muur ingemetseld waar op staat 'Jezus is ons fundament'. Hij is het levend geworden Woord en Zijn leven is het voorbeeld geworden voor ons leven.

Op de muren die rond het schoolplein staan, zijn schilderingen aangebracht. Hierop is te zien hoe de kinderen op een goede ('Bijbelse') manier met elkaar om kunnen gaan.

In de hal van de school hangt een groot hart met de tekst van de gedragscode. In de eerste weken na de zomervakantie zetten de kinderen hun handtekening op dit hart. Bij de aanmelding wordt naar de ouders en de kinderen duidelijk gemaakt dat er alleen kinderen worden toelaten die de gedragscode ondertekenen en respecteren. Zo kan er een veilige school gecreƫerd worden voor iedereen.

In de school worden regelmatig eyeopeners en oneliners opgehangen die de identiteit van de school zichtbaar maken. "Geen saus maar marinade"; "Jezus is HEER".