Contact opnemen met EBS Online

Alle kinderen zijn welkom!Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u op zoek naar een basisschool waar bijbelgetrouw onderwijs wordt gegeven en waar Jezus centraal staat? Waar het personeel een passie voor God en voor het werken met kinderen heeft? Waar kwalitatief goed onderwijs wordt gegeven volgens een uniek onderwijsconcept?

Contactgegevens
Evangelische Basisschool ‘EBS Online’
Jasonstraat 1
5631 JB Eindhoven

040 – 2691222

administratie@ebsonline.nl

Kom een kijkje nemen!Plan een afspraak voor een rondleiding

Bent u benieuwd naar onze school? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Evangelische Basisschool (EBS) Online. Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding of schrijf uw peuter alvast in via ons aanmeldformulier (.doc) voor nieuwe leerlingen.

Wanneer kan ik mijn peuter aanmelden?Aanmelden kan vanaf het 2e levensjaar

U kunt uw peuter al bij ons aanmelden vanaf zijn/haar 2e levensjaar, hiervoor kunt u gebruik maken van ons aanmeldformulier (.doc). U ontvangt van ons een bevestiging van de aanmelding en een uitnodiging voor een rondleiding.

Ongeveer 2 maanden voor aanvang van zijn/haar vierde verjaardag neemt de leerkracht van uw kind contact met u op om samen met hem/haar een kijkje in de klas te komen nemen.

Verhuisd naar Eindhoven of omgeving?Welkom op onze basisschool, EBS Online!

Als u uw kind wilt aanmelden bij onze school, kunt u het aanmeldformulier (.doc) downloaden invullen en doormailen naar administratie@ebsonline.nl. Heeft u vragen over het aanmeldformulier of over het aanmelden van uw kind, neem dan contact met ons op via administratie@ebsonline.nl

In ons aannamebeleid (pdf) leest u meer over de aanmeldprocedure.

VacaturesWil je bij ons komen werken?

Wij hebben regelmatig vacatures.

Denk jij dat onze school een plek voor jou zou kunnen zijn?
Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk altijd.

We maken graag kennis met je.

Vacatures leerkrachten (uren en groep in nader overleg te bepalen)

Jij bent volgeling van Jezus met een gastvrije en positieve houding en affiniteit met verschillende culturen & nationaliteiten. Je bent flexibel, behulpzaam en wil iets betekenen voor een ander en voor de maatschappij.

Reageren kan telefonisch (040-2691222) of mail naar Jennifer Bakker (via contactformulier hieronder) of kom (op afspraak) meekijken in de groep.

Vacature groepsleerkracht (groep 7 of 8)

Jij bent een enthousiaste christen die het evangelie wil delen met kinderen en hebt affiniteit met de bovenbouw. Je ziet het werken met verschillende culturen & nationaliteiten als een uitdaging, bent betrokken, behulpzaam en wil iets betekenen voor een ander en voor de maatschappij.

Reageren kan telefonisch (040-2691222) of mail naar Jennifer Bakker (via contactformulier hieronder) of kom (op afspraak) meekijken in de groep.

Contact met ons opnemenStuur een bericht of bel met 040-2691222